Home / Nyereményjáték

Nyereményjáték

De jó, köszönjük, hogy Te is részt veszel INGYENES nyereményjátékunkon :)

Mielőtt feliratkozol, kérlek olvasd végig, mire kell figyelned, hogy le ne maradj a heti HAJVÁGÁS, HAJFORMÁZÁS ÉS HAJSTÍLUS-TANÁCSADÁS nyereményedről…

Na, de hogyan is lehet a Tiéd az ingyen hajstílustanácsadással egybekötött hajvágás és hajformázás??

Először is szeretném leszögezni, hogy ez nem trükk, vagy átverés! Minden héten hétfőn pontban 10h-kor a játékra feliratkozók között a számítógép véletlenszerűen kiválaszt egy nevet.
Ha ez a név történetesen a Tiéd, akkor bizony Te nyertél… DE!

Ne várd, hogy értesítsünk arról, hogy nyertél. Nem fogunk! Neked kell minden héten hétfőn megnézni a www.fodraszat-debrecen.hu weboldalt, ahol délelőtt 10-óra után pár perccel közzétesszük a nyertes nevet.

Innentől kezdődik a versenyfutás az idővel, mert ha látod a neved, akkor CSAK aznap délután 18:00 óráig jelentkezhetsz a jól megérdemelt nyereményedért, a hajstílustanácsadással egybekötött hajvágásra és hajformázásra!
Vigyázz, mert ha nem jelentkezel aznap délután 18:00 óráig, akkor nem lehetsz jogosult a nyereményedre.
Ez persze csak akkor fordulhat elő, ha nem nézed meg aznap weboldalunkat (tudod: www.fodraszat-debrecen.hu)

Ezért azt javaslom, hogy állíts be emlékeztetőt a telefonodon, számítógépeden vagy a naptárodban, mert hidd el, nincs annál bosszantóbb, ha kisorsol a gép, Te pedig csak másnap veszed észre, hogy nyertél (volna!) egy hajstílustanácsadással egybekötött hajvágást és hajformázást!
Ha viszont időben jelentkezel nyereményedért, akkor nincs más dolgod, csupán gyorsan tárcsázni a 70/621-8186-os telefonszámot és egyeztetni egy időpontot!

A nyereményedet azon a héten tudod igénybe venni amikor nyertél, ezért minél hamarabb egyeztess időpontot ha Te vagy a szerencsés nyertes!